Μεγάλη η ζήτηση για το νέο Opel Astra

Μεγάλη η ζήτηση για το νέο Opel Astra

Η παγκόσμια πρεμιέρα της 11ης γενιάς του συμπαγούς μοντέλου της Opel πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA 2015) με τους ιθύνοντες της φίρμας να δηλώνουν υπερηφάνοι για το νέο τους δημιούργημα και να μην κρύβουν την αισιοδοξία τους για την εμπορική του πορεία.

«Το νέο μας Astra είναι το καλύτερο Opel που είχαμε ποτέ και αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό ‘quantum leap’ ένα τεράστιο άλμα για την Opel από πολλές απόψεις» ήταν τα πρώτα λόγια του CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, για να προσθέσει: «Όλη η ομάδα έχει κάνει καταπληκτική δουλειά με το νέο Astra. Πρόκειται για ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία επιστροφής μας».

Η ενδέκατη γενιά του συμπαγούς μοντέλου της Opel δεν είναι μόνον ελαφρύτερη, πιο ευέλικτη και πιο αποδοτική από ποτέ – διαθέτει και χαρακτηριστικά γνωστά από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το λανσάρισμα του νέου Astra θα γίνει επισήμως στις 10 Οκτωβρίου, ωστόσο, όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της φίρμας, το αυτοκίνητο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία, καθώς οι παραγγελίες που έχουν γίνει έως τώρα ανέρχονται στις 30.000.

http://www.caranddriver.gr/