Το Fiat Panda απέκτησε νέα έκδοση “K-Way®”

Το Fiat Panda απέκτησε νέα έκδοση “K-Way®”

Άλλη μια έκδοση, ιδιαίτερα εξατομικευμένη, πρόσθεσε η  Fiat στη γκάμα του Panda. Πρόκειται για την K-Way® που προέκυψε από τη συνεργασία της Fiat με τη δημοφιλή μάρκα μόδας K-Way® . Αυτή η πολύχρωμη και ειδική έκδοση απευθύνεται στο νεανικό κοινό, αλλά και σε όσους θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερο στιλ σε κάθε μετακίνησή τους.
Τα εξωτερικά γνωρίσματα του, Panda K-Way® αναφέρονται στα 6 χρώματα αμαξώματος: μπλε, άσπρο, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, καθώς και 4 χρώματα για καθρέπτες και τάσια: κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε και απόχρωση τιτανίου. Ο δυναμικός του χαρακτήρας γίνεται άμεσα αντιληπτός από τις λεπτομέρειες σε χρώμα τιτανίου, όπως τα εμπρός και τα πλευρικά λογότυπα και σημεία στους καθρέπτες και τους τροχούς. Παράλληλα, τα αυτοκόλλητα με τα σήματα της K-Way® στις πίσω πόρτες και τα καλύμματα των καθρεφτών μαζί με το λογότυπο της μάρκας στους τροχούς, αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την ισχυρή του προσωπικότητα.
Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από τα δίχρωμα, σε μπλε/γκρι τόνους με οικολογικό δέρμα καθίσματά, που ταιριάζει ισορροπούν με το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων. Τα χαρακτηριστικά λογότυπα της K-Way® έχουν εμφανή παρουσία και στο εσωτερικό του μοντέλου, καθώς, πέρα από τα καθίσματα, υπάρχουν και στις ζώνες ασφαλείας αλλά και στα μπλε πατάκια. Επίσης, τα καθίσματα εμπρός είναι εξοπλισμένα με “VISIBAG®”, τα οποία είναι ειδικά γιλέκα ασφαλείας σχεδιασμένα από την K-Way για τη Fiat.
Tο Panda K-Way® προσφέρεται με τον ντίζελ 1.3 Multijet 95hp E6 ο οποίος εφοδιάζεται με το σύστημα Start&Stop, που βοηθά στην επίτευξη ακόμα χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου και μειωμένων εκπομπών ρύπων. Η νέα αυτή έκδοση ξεκινά από 12.910€ (περιλαμβάνει έκπτωση και όφελος απόσυρσης).
Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν τη μέγιστη εξατομίκευση, επιλέγοντας μέσα από τη νέα σειρά προϊόντων και αξεσουάρ που προέκυψε από τη συνεργασία της Fiat με την την K-Way® και δημιουργήθηκε από τη Mopar, τη μάρκα που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών, αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τις μάρκες της Fiat Chrysler Automobiles.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/auto/article/298964/to-fiat-panda-apektise-nea-ekdosi-k-way/#ixzz3s9qgqtyI
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook